Naši projekti

 

Sajam omladinskog preduzetništva 2018

Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, a uz podršku Privredne komore Srbije i Nacionalne službe za zapošljavanje, organizuje “Sajam omladinskog preduzetništva”, koji će se održati 21. novembra u hotelu Zira. Cilj Sajma je da podstakne preduzetnički duh i preduzetničko razmišljanje kod mladih ljudi, kao i da im pruži sve neophodne informacije za pokretanje sopstvenog biznisa.

PRVO RADNO ISKUSTVO MLADIH U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Projekat „Prvo radno iskustvo mladih u prehrambenj industriji“ je pružio mladima obuku za pokretanje svog preduzeća, odnosno unapređenje postojećeg u prehrambenoj industriji, kao i učestvovanje u rešavanju studija slučaja koje su bile osnov za dalje pilotiranje novog modela radnih praksi.

Sajam omladinskog preduzetništva

Prvi događaj koji je na jedno mesto okupio celokupnu preduzetničku zajednicu Srbije, a posetioci su imali priliku da upoznaju preko 70 uspešnih preduzetnika, koji su bili predstavljeni kroz inovativni koncept puta mladog preduzetnika, od preduzetničke ideje, startapa, pa do uspešnog biznisa.

Startap ekosistem Srbije

Startap ekosistem Srbija je prva konferencija čiji je fokus na ulozi države u razvoju startup ekosistema, kao i istraživanju alternativnih izvora finansijske podrške startapa.

Karavan omladinskog preduzetništva

Deo zvaničnog programa projekta “Godina preduzetništva”, propisanim od strane Vlade Republike Srbije, a njegov značaj prepoznala je i Evropska komisija, koja je Karavan nagradila kao “Najbolji nacionalni projekat na temu preduzetništva u 2017”.

Privredni forum mladih - Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

“Privredni forum mladih – Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno” predstavlja obuku za početnike u biznisu, koja u okviru 5 dana trajanja obuke grupi od 60 mladih ljudi podeljenih u 30 timova, daje priliku da ideju za pokretanje sopstvenog biznisa pretoče u jedan ozbiljan biznis plan spreman za izlazak na tržište.

Privredni forum mladih 2015

“Privredni form mladih 2015” je regionalni projekat u organizaciji udruženja Privredni forum mladih, pod pokroviteljstvom Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS) i kompanije Vip Mobile, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Domom omladine Beograd, koji je realizovan u periodu od 21. do 23. aprila 2015. godine u Beogradu.