Okrugli sto Užice - Definisanje termina "Mladi preduzetnik"

Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, organizuje online okrugli sto na temu definisanja termina „mladi preduzetnik“ sa predstavnicima relevantnih organizacija, institucija i mladih preduzetnika iz Užica.

Do sada je okrugli sto održan u Aranđelovcu i Prijepolju, a treći je zakazan za Užice, utorak 20. oktobar sa početkom u 17h putem Google Meet platforme, a ukoliko želite da čujete kakvo je stanje za razvoj omladinskog preduzetništva u ovom gradu i da budete deo ovog okruglog stola, možete se prijaviti na: https://forms.gle/fnW7vhSSyE8HiNn78

Učesnici okruglog stola biće:

  • NSZ, filijala Užice, Radoljub Šunjevarić
  • Grad Užice, član Gradskog veća za privredu i poljoprivredu, Slobodan Kuzmanović
  • Ekonomska škola Užice, direktorka Milica Prljević
  • Kancelarija za mlade Užice, Marija Maričić,
  • Studio za dizajn i projektovanje Paralell Užice, Jana Cvijović
  • Nikola Vučković, Brza Hrana Užice,

U okviru projekta “Privreda za mlade – Put mladog preduzetnika” održaće se online okrugli stolovi u 11 gradova Srbije koji imaju za cilj da podstaknu dijalog mladih, privrednog sektora, omladinskih organizacija, organizacija za mlade i donosioca odluka na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou u svojstvu definisanja predloga termina „mladi preduzetnik“. Dijalogom i definisanjem predloga primene termina „mladi preduzetnik“ utvrdiće se bliža prava i obaveza privrednog subjekta osnovanog od strane mlade osobe.

Za sve dodatne informacije se možete obratiti na nebojsa.knezevic@pfm.rs.